Boekvoorstelling Sense of Home

Op donderdag 31 januari vond de boekvoorstelling van “A sense of home. Samen bouwen aan een nieuwe thuis” plaats.

Bewoners van woonzorgcentra worden de laatste jaren almaar ouder én hulpbehoevender. En vooral talrijker in aantal. Het woonzorgcentrum vraagt daarom méér dan medisch passende zorg, het moet zich ook focussen op wonen en samenleven, en het moet een échte thuis worden voor ouderen. Met het boek “a sense of home’ stellen we ons praktijkgericht onderzoek bij ouderen in Vlaamse woonzorgcentra voor. Met een stevige theoretische onderbouw en tal van inspirerende quotes en praktijkcases willen we jullie overtuigen van de noodzaak om samen te bouwen aan een nieuwe thuis.

Meer informatie kan je vinden op de overzichtelijke website of de projectpagina van het praktijkgericht onderzoeksproject Sense of Home.

Het boek kan besteld worden via mail: maite.mallentjer@ap.be